Град наградио најбоље – 26 Требињаца отпутовало на школу скијања на “Равну планину”

Прегледа: 189

У Ски центар “Равна планина” код Пала по први пут отпутовало је 26 младих Требињца са два тренера из Спортског друштва “Леотар”, који ће током викенда проћи школу скијања на овом популарном скијалишту.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић казао је да се град одлучио на организовање школе скијања како би наградио најперспективније спортисте и најактивније полазнике кампа “Повратак природи” и “Школе спорта”.

“Обезбиједили смо смјештај и исхрану дјеци, опрему за скијање, а по сниженим цијенама добили смо коришћење гондоле и скијалишта на ‘Равној планини”, рекао је Ћурић, захваљујући се власнику ски центра “Равна планина” Вељку Голијанину на несебичној подршци.

Он је истакао да вјерује да ће наши млади суграђани научити да скијају и да ће им ово, својеврсно наградно путовање, остати у лијепом сјећању.

“Надамо се да ће организовање школе скијања постати пракса и да ће ће се млади људи трудити у спортским активностима како би ишли на ово путовање”, навео је Ћурић.

Предсједник Спортског друштва “Леотар” Велибор Брњош истакао је да са дјецом путују и два тренера из “Школе спорта”, који ће пазити на све учеснике овог путовања.

“Очекујемо да учесници имају лијепо дружење, стекну нова пријатељства и савладају скијањае али и уживају у погледу из гондоле”, навео је Брњош.

На скије на “Равној планини” по први пут ће стати Тамара Милановић, која каже да јој је драго што је баш она изабрана између 26 учесника.

“Никада раније нисма скијала, па се надам да ћу уз инструкторе научити да скијам”, навела је Тамара.

Искуства у скијању нема ни Стефан Милојевић, а за организацију има само ријечи хвале.

Нада се, каже, лијепом дружењу и уживању на Равној планини.

Организатори школе скијања су Град Требиње и Спортско друштво „Леотар“, уз подршку Ски центра „Равна планина“.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.